Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ξεκινάει η 18η Αγροτική Έκθεση στη Χαλανδρίτσα



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση της 18ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί και φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου, στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας, την περίοδο από 5 έως και 8 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα γίνουν την μεθεπόμενη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου παρουσία και εκπροσώπου της νέας κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου, που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, στην Έκθεση συμμετάσχουν και φέτος ως συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτ. Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κά.

Και στην φετινή Εκθεση θα συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων, εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή του Ερυμάνθου, της Πάτρας αλλά και των Καλαβρύτων.

Στις ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες της Εκθεσης περιλαμβάνονται ανθοκομικά, παλαιοπώλες, χειροποίητες κατασκευές, ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής και αγιογραφίας, κηροπλαστεία, κ.ά.



Η Έκθεση θα συνοδευτεί από πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο (χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη).

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
18η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας
Πέμπτη 5 έως Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
στον παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας
· Γεωργικά Μηχανήματα
· Αγροτικά Εργαλεία και Εφόδια
· Τοπικά προϊόντα και κατασκευές
· Εκδηλώσεις, δρώμενα, Τοξοβολία, Ιππικές Διαδρομές, Αγώνες Παλαιμάχων & Motocross, Έκθεση Λαϊκής Τέχνης.
18η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας
5 έως 8 Σεπτεμβρίου
Από 6:30 έως 12 κάθε βράδυ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διοργάνωση:
Δήμος Ερυμάνθου
Με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,
Περιφερειακή Ένωση Δήμων
Επιμελητήριο Αχαΐας,
Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας

Εγκαίνια Έκθεσης:
Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη στις 8:30 το βράδυ
Εκδήλωση - Αφιέρωμα στην Τασία Βέρρα:
Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 8:30 το βράδυ στις Φαρές

Δεν υπάρχουν σχόλια: