Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

«Έπεσε» μαχόμενος ο Αστέρας Λεοντίου - Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη λαχειοφόρο



Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τον Αστέρα Λεοντίου στο τουρνουά 7Χ7 που διεξήχθη στο «Αθλητικό Πάρκο». 

Η ομάδα μας έφτασε ένα βήμα πριν τα ημιτελικά της διοργάνωσης (στην οποία συμμετείχαν παίκτες από εθνικές κατηγορίες), αλλά ηττήθηκε με 9-7 από την Οβρυγιαρεάλ σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης. 

Η ομάδα μας στην α΄ φάση σε όμιλο 10 ομάδων είχε απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία (με την πρωτοπόρο) και 3 ήττες.



Πρώτος σκόρερ για τον Αστέρα Λεοντίου αναδείχθηκε ο Αποστόλης Νικολόπουλος που σημείωσε 15 γκολ συνολικά.

Συνολικά καθ΄ όλη την διάρκεια του τουρνουά αγωνίστηκαν 26 ποδοσφαιριστές με την «πράσινη» φανέλα. Αρκετοί εξ΄ αυτών με καταγωγή από το χωριό μας.

Αναλυτικά οι πρώτοι σε συμμετοχές: Φώτης Κατσαίτης (8), Αποστόλης Νικολόπουλος (7), Γιάννης Λαμπρόπουλος (6), Γιάννης Πουρνατζής (6), Γιάννης Κριλής (5), Παναγιώτης Παπαναγιώτου (4), Δημήτρης Θεοδωρόπουλος (4), Παναγιώτης Νικολόπουλος (3), ενώ συμμετείχαν και οι Βαλάντης Ανδριακόπουλος, Γιώργος Λιβάνης, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Δημήτρης Νικολόπουλος, Άρης Καρβελάς, Φώτης Παναγιωτακόπουλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον σύλλογο μας η συμμετοχή όλων σας. Ευχαριστούμε θερμά και κάθε έναν ξεχωριστά για τα δώρα πού προσέφεραν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η λαχειοφόρος μας. Με την τεράστια συμμετοχή σας και βοήθεια να συνεχίσετε να είστε κοντά μας όσο μπορείτε και με τον οποιοδήποτε τρόπο κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ

Τον προσεχή Νοέμβρη θα γίνει η πρώτη Συνέλευση με σκοπό την δημιουργία ομάδας που θα κατέβει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας την σεζόν 2019-2020. Καλό είναι, όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια να απευθυνθούν στην σελίδα μας. Θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: